Hem >> Bloggar >> Husvagnsbloggen >> Börjat riva ut en del möbler i husvagnen

Börjat riva ut en del möbler i husvagnen

  • Posted on: 28 February 2015
  • By: Pontus

Ska man renovera lite för att värdet på vagnen eventuellt sjunker om man bygger om eller ska man anpassa vagnen efter hur man själv vill ha den?

Ja så har vi funderat länge nu. Det lutar mer och mer åt att vi renoverar så att det passar oss. Finns väl egentligen ingen anledning att inte måla och fixa som man vill ha det för att vagnen kanske är värd några tusen mindre när man säljer? Under den tiden som man har vagnen så trivs man inte lika bra som om man hade följt sin känsla. Hur mycket påverkas värdet om man målar en husvagn som är 25 år? Om man bygger om lite också? Tror inte att det rör sig om så många tusenlappar.

VI bestämde oss för att vi bygger om främre delen av husvagnen, monterar in en fast dubbelsäng istället för de två fåtöljerna som är där.

Tyvärr glömde jag ta bilder innan jag började, vi skulle ju inte göra så mycket från början så tanken på att ta kort fanns inte då. Men så här ser det ut just nu efter att dynorna har plockats ut och garderoben har "rensats". Har mest strulat mer med värmen och försökt lufta, kört värme på gasol så att jag inte fryser så mycket när jag jobbar.

Köket.

Köksdelen i vår Burstner 590 när vi har börjat riva ut lite.

Badrummet, här har inte hänt så mycket än, mer än att jag har svurit på luckan under handfatet som inte går att stänga.

badrummet som det ser ut innan vi börjar i Burstner 590 -91

Toaletten i badrummet

Badrumsskåpet

Sedan kommer vi till främre gruppen.

Soffan och våningssängen i Burstner 590 -91

ÖverskåpenFåtöljerna i främre delen.