Hem >> Bloggar >> Fotobloggen >> Promenad i skogen bakom A6

Promenad i skogen bakom A6

  • Posted on: 25 October 2013
  • By: Pontus

Man kan hitta mycket saker i skogarna när man är ute och går med hunden. Idag gick vi en promenad i skogen bakom A6. Man börjar undra om inte regementet använde den skogen en del.

Vi börjar med en bild på mitt sällskap i skogen, lilla Euro. Alltid lika glad på våra skogspromenader.

Mitt sällskap i skogen

Utmed stigen ssom vi gick på så hittade vi en gammal skylt som var lite sne. Förmodligen så låg det en väg här när militären höll på pangade i buskarna, undra vart den här Bommenvägen gick någonstans. 

Skylt bommenv

På ett äppeträd så fanns det ett ensamt stackars äpple kvar. Undra om det låg ett hus här för länge sedan? Vi kunde inte hitta några mer rester efter huset idag ialla fall, kanske får gå dit och undersöka någon annan dag.

Ett ensamt äpple i skogen

Inte långt från varken skylten eller äpplet så hittade vi den här. Kan det kanske vara en jordkällare till huset? Eller kanske ett värn som militären använde?

Jordkällare eller ett värn?

 

Även Euro hittar en del i skogen, fråga mig inte vad han hittar bara. 

Även Euro hittar en del i skogen

Efter ett tag hittade vi mer i skogen. Man kan verkligen börja undra vad det är för något och vad det har använts till ... Alla de här sakerna var samlade på ett ställe.

Udda objekt i skogen

Några konstiga ställningar som jag hittade

Den här ställningen, på nedanstående bild, har jag fått information om att det är del av en brandövningsbana. Ovanför nätet la man granris och napalm som man tände på. När det brann fick man med regnrocken som skydd ta sig igenom banan. 

Mer konstigheter

En liten bit ifrån ovanstående tre bilder hittade vi något mer ...

Ingen aning om vad det kan vara

Bra att det finns el i skogen när batterierna tar slut i telefonen.

El finns det iaf i skogen
Det fanns visst ännu mer el